"Størst af alt er kærligheden"

.. & kærligheden fortjener at blive husket, følt & hørt.


Tid har fået en helt ny betydning efter at jeg blev mor. De små hænder vokser fra dag til dag & selvom at jeg ikke vil indrømme det, så har jeg glemt hvor små de egentlig var. 

& lige præcis det er grunden til, at fotografering er så vigtigt, at vi husker at få foreviget os selv & vores børn.
Vi skal have foreviget vores kærlighed, vores omsorg & vores unikke bånd. Du skal for evigt have muligheden for at mindes, mærke & kunne høre lyden af dit barns latter ved at kigge på et fotografi- for det er det fotografi kan.
Det gemmer jeres kærlighed, det påminder dig og varmen fra det kram du fik, den lille hånd der nulre dine nakkehår og lyden af dit barns latter da det hoppede i vandkanten. 

____________________________


“I would rather spend one lifetime with you, than face all the ages of this world alone.”
– J.R.R. Tolkien

____________________________

Hvad kan du forvente når vi mødes?

En fotograf i børnehøjde

Jeg er en fotograf I børnehøjde- & jeg arbejder ud fra det nye børnesyn. Jeg møder dit barn der hvor det er & vi tager tingene som de kommer undervejs. 

Det er det der er det magiske ved familiefotograferinger, vi ved aldrig hvad vi ender med; for det er jeres familie der danner resultatet. 

Autentisk, nærværende & i bevægelse

Hos mig leger vi os igennem fotograferingen - vi forevigere hvad der sker. Vi griber momenterne & leger os igennem evt. udfordringer. På den måde får vi skabt autentiske og kærlige minder til jer. 


Det er vigtigt at I gør hvad I plejer. Elsker dit barn at lege fanger, så er det fanger vi leger. Vi skal have det så autentisk som muligt & det får vi når vi gør alle de ting I plejer.