Hvem er jeg?

Fotograf Rikke Foensskov

Hello world

Kvinde, mor, veninde & fotograf


Jeg hedder Rikke & er gift med min mand Nicklas som jeg har været sammen med siden 2010 - vi har sammen tre skønne piger på hhv. 9, 6 & 4 år. 


I 2020 startede jeg min fotograf virksomhed & i 2021 valgte jeg at gå fuldtid & opsige mit arbejde på en af byens lokale skoler. 
& jeg har ikke fortrudt, det her er mit drømme job! Dét er her jeg skal være! 


Først & fremmest så er jeg mor, en rolle jeg altid har drømt om , en rolle vi har kæmpet for- & en rolle jeg elsker at have. 

Jeg opdrager efter det nye børnesyn & det er også dette jeg medbringer til vores fotograferinger - alle gør det bedste de kan <3 

"Størst af alt er kærligheden"

Hvorfor er mit arbejde så vigtigt for mig?


Min egen barndom har været fyldt med svigt,  & ting børn hverken bør føle, høre eller være vidne til - & lige præcis derfor tror jeg at det er så vigtigt for mig at forevige jeres kærlighed. Både som par men også som familie. 
Så både jeres børn & I altid kan kigge tilbage og mindes jeres kærlighed, de små arme omkring din hals og det lille menneske der søger dig, dets trygge havn. 


For det er det jeg gør, jeg forevigere jeres kærlighed, jeres små kærlighedserklæringer, latteren & den lille hånd i din. 


Min rejse som fotograf startede ikke så dybt - men det er det blevet, mit firma har hjulpet mig på en personlig rejse, men det har også afklaret hvorfor det er så vigtigt at have minder med ens partner & børn. 
Dit barn skal aldrig være i tivl om, hvor højt du elsker det, aldig. & det er det de minder vi sammen skaber, kan. 
De ER jeres kærlighed. 

Vil du se med på instagram?